infographic YOXI planning project software

De slimme projectmanager in een krachtig alles-in-één pakket

De werkzaamheden voor grond-, weg en waterbouw zijn enorm complex. Waarbij je rekening moet houden met veel verschillende schakels en partijen. Denk aan bewijslast bij contracten, een strakke planning van mensen en materieel, kostenbeheersing, kwaliteits- en risicomanagement… Hierdoor verlies je al snel het overzicht. Gelukkig kan YOXI je hierbij helpen.

Met deze project- en planning software ga je slimmer werken. Je behoudt het overzicht van alle grond-, sloop- en/of bouwprojecten. Ook kan je sneller fouten signaleren, inspecties plannen en de kwaliteit goed waarborgen met een efficiënt contractbeheer. Hierdoor heb je minder faalkosten, minder verspilling en minder dubbel werk.

 • Efficiënt klanten beheersysteem (CRM) incl. het vastleggen van offertes, opdrachten, taken en kosten
 • Nauwkeuriger plannen van personeel, machines en materialen
 • Altijd en overal inzicht je (lopende) bouwprojecten zowel in het veld als op kantoor
 • Automatisch inplannen van afspraken en de meest optimale route
 • Mobiele app voor soepele communicatie tussen kantoor en de bouwplaats
 • Gebruiksvriendelijke interface, makkelijk in gebruik
 • Eenvoudig en snel toevoegen van bestekken, vergunningen, meldingen en voorschriften
 • Beheer al je projecten vanuit één centraal en veilig systeem
 • Naadloze koppeling met andere softwarepakketten bijv. leveranciers

Met de YOXI project- en planning software bespaar je niet alleen tijd en rond je al je bouwwerkzaamheden binnen de tijd en budget af. Maar ook heb je een beter overzicht van je projecten en zie je waar je moet bijsturen qua planning. Hierdoor werk je meer doelmatig, kosten efficiënt en waarborg je de kwaliteit. Met als gevolg; meer tijd voor scholing en aandacht voor de veiligheid op het werk.

Dé ideale verbinding tussen binnen- en buitendienst

Werken jij en je medewerkers nog steeds met papieren werkorders en onoverzichtelijke projectdossiers? Waardoor er veel oponthoud is met bellen en appen om de juiste informatie boven water te halen?
Neemt het handmatig registreren en rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden, grondstoffen en materiaal onnodig veel tijd in beslag?
En wil je een beter inzicht krijgen in de kosten of planning van je medewerkers?

Stap dan over op YOXI. Hiermee kan je beter en duurzamer samenwerken, nauwkeuriger plannen en hou je grip op je budget. Maar ook kan je hiermee fouten sneller signaleren en zo vertragingen en verspilling voorkomen.

 • Foto- en media documentatie– bundel foto’s, video’s, aantekeningen, offertes, werkbonnen en formulieren bij elkaar op één plek voor elk project
 • Optimaal samenwerken – wijs taken toe, maak meldingen aan via de handige App en volg live de werkzaamheden mee vanuit kantoor
 • Helder overzicht – bekijk meerdere geplande werkzaamheden tegelijk via een digitaal planbord en reageer snel op dringende zaken
 • Slimmer plannen – maakt het inroosteren van personeel, materiaal en machines eenvoudig met het automatisch planbord
 • Altijd beschikbaar – YOXI is een SaaS-oplossing (Software as a Service) waardoor projectinformatie altijd, overal en op elk apparaat beschikbaar is.
 • Handige koppelingen – koppel je bestaande applicaties naadloos met de YOXI API Bridge en optimaliseer het gebruik.
 • Inzichtelijke rapportages – verbeter doorlooptijden, bespaar op kosten en stuur bij met de handige data-analyses en overzichten
 • Datastromen vereenvoudigen – snel en eenvoudig data-bestanden in- en exporteren als CSV bestanden

 

Integraties voor grond-, weg en waterbouwwerkzaamheden

Onze project- en planning software kan naadloos integreren met typische systemen waar veel aannemers, architecten, woningbouwcorporaties, gemeenten en ontwikkelaars mee werken. Diverse systemen kan je eenvoudig koppelen via een open API en met webhooks.

Al je projecten, volledig onder controle

Slimmer (samen) werken
Bedrijfprocessen efficiënt stroomlijnen
Duidelijk overzicht van lopende projecten
Minder fouten en meer werkplezier
Gebaseerd op wetenschappelijke procesanalyse

Probeer YOXI 30 dagen gratis uit

Vervang vandaag nog je papieren administratie en probeer YOXI 30 dagen uit.
Zonder te betalen. Zonder beperkingen. En zonder gedoe.
Wel zo handig.

Er is geen creditcard nodig.

Project planning software

Integraties voor de Grond-, Weg en Waterbouw (GWW)

Onze project- en planning software kan naadloos integreren met vele andere systemen. Vaak zijn deze eenvoudig koppelen via een open API en met webhooks.

EXACTexact software

Gegevens uit Exact kun je in YOXI gebruiken om makkelijker en sneller te werken. Met de YOXI API Bridge kun je het complete proces stroomlijnen.

AFAS

Als je sneller wilt werken en de kans op fouten wilt verminderen, is een koppeling met AFAS ideaal. Je beheert klantgegevens in AFAS en YOXI haalt die gegevens automatisch op.

Start vandaag nog met de gratis proefversie

Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Dit betekent dat we onze software zo ontwikkelen dat onze klanten er prettig mee kunnen werken en extra ondersteuning bieden waar dit nodig is.

Probeer onze gratis proefversie uit of vraag een persoonlijke demonstratiesessie aan om te zien of deze project- en planningssoftware aansluit op jouw wensen. Het is geheel vrijblijvend en je zit na de proefperiode nergens aan vast.

Enthousiast geworden?

Ook over onze prijzen zijn wij heel transparant. Je betaalt een vast bedrag van €19,95 per maand per gebruiker, en ontvangt dus geen verrassingen achteraf.

Dit bedrag is inclusief:

 • YOXI Client (iOS, Android)
 • YOXI Desktop Client (Windows, MacOS, Chrome)
 • Email + Telefonische Support

  Door op aanvragen te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.
  Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de bovenstaande informatie die je hebt aangevraagd en niet voor andere marketing- of promotie doeleinden.

  YOXI integreert eenvoudig met o.a.