infographic YOXI planning project software

De slimme projectmanager in een krachtig alles-in-één pakket

In de installatiebranche heb je vaak te maken met ingewikkelde en uiteenlopende werkprocessen. Van periodiek onderhoud van verwarmingsketels, controles van zonnepanelen of storingen verhelpen bij grote complexe technische installaties.

Je bedrijf valt of staat dan met naleven van gemaakte afspraken, een goede werk- planning en zo efficiënt mogelijk werken. YOXI helpt jou om alle bedrijfs- processen op een plek onder controle te hebben én houden.

 • Automatisch inplannen voor de meest optimale route
 • Snel en gemakkelijk taken toewijzen
 • Mobiele app voor soepele communicatie tussen kantoor en buitendienst
 • Digitaal werkdossier en overzichtelijke projectbewaking
 • De meest recente gegevens van je klant altijd bij de hand

Met onze project- en planning software bespaar je niet alleen tijd en rond je al je opdrachten binnen de tijd en budget af. Maar ook heb je een beter overzicht van je projecten, zie je waar je moet bijsturen qua planning en werk je meer doelmatig en kostenefficiënt.

Dé ideale verbinding tussen binnen- en buitendienst

Werken je medewerkers nog steeds met papieren werkbonnen?
Besteed je veel tijd aan handmatig registreren van uitgevoerde werkzaamheden?
En heb je niet voldoende inzicht bij het inplannen van alle medewerkers?

Stap dan over op YOXI. Hiermee is al je informatie altijd op-to-date, verbeter je de interne communicatie binnen je teams en verklein je de foutkans.

 • Foto- en mediadocumentatie – bundel foto’s, video’s, aantekeningen, werkbonnen en formulieren op één plek voor elk project
 • Optimaal samenwerken – wijs taken toe, maak meldingen aan via de handige App en volg live de werkzaamheden mee vanuit kantoor
 • Helder overzicht – bekijk meerdere projecten tegelijk via een digitaal planbord en reageer snel op dringende zaken
 • Altijd beschikbaar – YOXI is een SaaS-oplossing (Software as a Service) waardoor bedrijfsinformatie altijd, overal en op elk apparaat beschikbaar is.

YOXI Planningssoftware Binnendienst

Ik vind het heel fijn om interactief contact te hebben met de medewerkers buiten. Als de jongens mij opbellen met een probleem, dan kunnen ze heel makkelijk een foto maken en dit in YOXI zetten, zodat ik direct kan meekijken. Maar ook andersom. Als ik een tekening wil delen met de buitendienst, dan zet ik deze in het systeem en ze kunnen dit direct buiten in het veld zien.

Het belangrijkste voordeel voor ons is het planningssysteem. Dat werkt perfect. Ik zet er taken in voor de buitendienst en zij kunnen precies zien wanneer ze waar moeten zijn. Zelf kan ik bekijken hoe laat ze zijn begonnen en zodra ze klaar zijn, kan ik het meteen afwikkelen en afrekenen met onze klanten.

Het project- en planningsysteem is heel makkelijk in gebruik. Het heeft een fijne interface en doet precies wat het moet doen. Niet meer en niet minder. Dat is wat ik zo fijn vind aan YOXI. Want tegenwoordig heb je apps die teveel mogelijkheden hebben die je niet eens nodig hebt. Deze app is gewoon makkelijk door iedereen te gebruiken en te begrijpen. Ongeacht leeftijd of kennisniveau.

Michael Aben – Circet / Lomitel

Al je projecten, volledig onder controle

Slimmer (samen) werken
Bedrijfprocessen efficiënt stroomlijnen
Duidelijk overzicht van lopende projecten
Minder fouten en meer werkplezier
Gebaseerd op wetenschappelijke procesanalyse

Probeer YOXI 30 dagen gratis uit

Vervang vandaag nog je papieren administratie en probeer YOXI 30 dagen uit.
Zonder te betalen. Zonder beperkingen. En zonder gedoe.
Wel zo handig.

Er is geen creditcard nodig.

Project planning software

Integraties voor de installatietechniek

Onze project- en planning software kan naadloos integreren met vele andere systemen. Vaak zijn deze eenvoudig koppelen via een open API en met webhooks.

EXACTexact software

Gegevens uit Exact kun je in YOXI gebruiken om makkelijker en sneller te werken. Met de YOXI API Bridge kun je het complete proces stroomlijnen.

AFAS

Als je sneller wilt werken en de kans op fouten wilt verminderen, is een koppeling met AFAS ideaal. Je beheert klantgegevens in AFAS en YOXI haalt die gegevens automatisch op.

Start vandaag nog met de gratis proefversie

Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Dit betekent dat we onze software zo ontwikkelen dat onze klanten er prettig mee kunnen werken en extra ondersteuning bieden waar dit nodig is.

Probeer onze gratis proefversie uit of vraag een persoonlijke demonstratiesessie aan om te zien of deze project- en planningssoftware aansluit op jouw wensen. Het is geheel vrijblijvend en je zit na de proefperiode nergens aan vast.

Enthousiast geworden?

Ook over onze prijzen zijn wij heel transparant. Je betaalt een vast bedrag van €19,95 per maand per gebruiker, en ontvangt dus geen verrassingen achteraf.

Dit bedrag is inclusief:

 • YOXI Client (iOS, Android)
 • YOXI Desktop Client (Windows, MacOS, Chrome)
 • Email + Telefonische Support

  Door op aanvragen te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.
  Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de bovenstaande informatie die je hebt aangevraagd en niet voor andere marketing- of promotie doeleinden.