Uren puzzelen aan je planning?

YOXI Bright Route lost dit voor je op!

YOXI kan je klant bezoeken automatisch plannen, gebaseerd op de optimale route. Het is niet langer nodig om uren te puzzelen om tot een optimale planning te komen.

Met YOXI selecteer je de taken die uitgevoerd moeten worden, daarna kies je wie deze gaat uitvoeren (dit kunnen meerdere personen zijn) en YOXI maakt daarna automatisch een optimale planning langs alle uit te voeren taken. 

YOXI Bright Route kan rekening houden met extra voorwaarden zoals een klant afspraak binnen een tijdvenster. De planning wordt dan zo berekend dat de medewerker binnen het afgesproken tijdvenster op de locatie aanwezig is.

Op deze manier kan YOXI zowel het TSP (Traveling Salesman Problem) alsook VRP (Vehicle Route Problem) oplossen. Bij TSP is het zo dat er een planning wordt gemaakt voor 1 persoon waarbij het startpunt van de route gelijk is aan het eindpunt. Bij VRP kan het startpunt of het eindpunt open zijn en kan er een planning gemaakt worden voor meerdere personen tegelijk.

YOXI Bright Route is zeer flexibel en geschikt voor het optimaal plannen van bijvoorbeeld monteurs, ambulante medewerkers, schouwers, service engineers, bezorgers, verkopers en zorgmedewerkers.

Wil je kennis maken met YOXI Bright Route?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een demo!

    YOXI integreert eenvoudig met o.a.