De YOXI Quick Planner in het kort

Plan al je taken

Zet je taken op de kalender voor de uitvoerende medewerkers

Direct bewerken

Taakgegevens kun je meteen bewerken door erop te klikken.

Duidelijke weergave

Goed overzicht van alle medewerkers en hun werk

Beweeg en kijk

Beweeg over een taak en zie meteen de inhoud ervan

Veranderen is simpel

Taken kun je heel makkelijk wijzigen met slepen en neerzetten

Kleurcodes en deadlines

Maak je planning duidelijker met kleuren en deadlines

Het overzicht kwijt?

YOXI Quick Planner lost dit voor je op!

Met de YOXI Quick Planner kun je snel taken plannen en toewijzen. Niet geplande taken staan in een lijst. Deze taken sleep je naar de juiste tijd en naar de juiste collega. Laat de taak los en hij is ingepland. Tevens zet YOXI dan alles klaar voor de buitenmedewerker, die de gegevens in de YOXI App ontvangt.

Op de YOXI kalender kun je de voortgang van het werk meteen zien. Kijk welke taak wordt uitgevoerd, wat de status ervan is en of er eventuele problemen zijn.

Door het handige ‘drag-and-drop’ systeem kun je taken verplaatsen naar een nieuw tijdstip of naar een andere collega. 

Extra documenten toevoegen aan een taak? Je klikt op een taak en je gaat meteen naar de details van die taak. Hier kun je gemakkelijk extra informatie toevoegen of wijzigen. 

Om het jezelf makkelijker te maken kun je werken met groepen. Als je daarop filtert, zie je alleen personen uit de gekozen groepen. Zo hou je overzicht. Ook kun je groepen gebruiken bij het plannen, om alleen collega’s te zien bij wie het werk past. Wel zo handig.

Extra informatie over de geplande taken kun je zien door over een taak te bewegen, waarna er meer informatie over deze taak wordt getoond. Welke informatie wordt weergegeven is geheel aan jou. YOXI past zich aan jou aan.

YOXI is jouw helpende hand

De YOXI Quick Planner is een van de onderdelen van YOXI waarmee we je helpen om efficiënt en prettig te werken. Wil je meer weten? Neem dan contact op voor meer informatie of een demonstratie.

Meteen zelf aan de slag? Vraag hier een 30 dagen gratis proef aan. Zonder verplichtingen, want de proef wordt automatisch na 30 dagen stopgezet.

Wil je kennis maken met YOXI Quick Planner?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een demo!

    YOXI integreert eenvoudig met o.a.